Uncategorized

Tour de France Doping og vækstfremmer

Tour de France 2018 starter om få dage, og medikamenter fra vores apotek er på sit højeste. Det er jo desværre et kendt fact at næsten 30 procent af dopingprøverne under Tour de France indeholder spor forskellige stoffer der står på dopinglisten. Et efterfølgende rygte indikerer dog at procenten var helt oppe at runde 45% men det holder man tilbage af helt klare årsager – så ville sporten simpelthen få sin ende.

En lang række af disse stoffer fører vi også på onlineapoteket, men selvfølgelig til helt reele normale patienter. Vi må dog indrømme at cykelryttere har vi faktisk en del af på patientlisten. Her er det ikke os der skal gøre os til dommer, har de recept, så udleverer vi selvfølgelig.

Vi håber blot ikke alt den doping sætter sine spor i ungdommen, men at de istedet f.eks. satser på godt udstyr hos gode forhandlere. Her kan nævnes at Cykelexperten.dk f.eks. har super stærke Tour de France tilbud i disse dage. Men disse cykler behøver du ikke doping for at køre stærkt.

Faktisk kan du i dag anonymt anmelde personer for at tage doping. Det kan ske direkte på antidoping Danmarks egen hjemmeside.

Anti Doping Danmark var med ved Folkemødet 2017. Her kunne du møde dem til en snak, og deltage i debatten ved arrangementerne.